-->

вторник, 20 октября 2009 г.

От смеха можно и поплакать....

Фото и карикатуры интернет пользователей молднета.... Порой так смешно, что хочется заплакать...

















Я плакаль....




А тут началась истерика....




Цэпкие лапы Корины...




Белые кораблики .... Корина!




Не легка у Корины работа... Эх...Фусу Фусу....




Они там все такие :)))


5 комментариев:

  1. а где вариант: очень бездарно?

    ОтветитьУдалить
  2. Я понимаю что Либерастом это очень не нравится - и тут была бы уже куча оценок и выкриков с угрозами - это же и есть смысл либерастии - всем угрожать и плевать на неугодных :))
    Тем более, что картинки собраны с интернета и не мне судить кто как и в каком качестве их создавал... Цель собрать в одном месте :))

    ОтветитьУдалить
  3. Отлично, в точку!!!!!!!!!!!!!!

    ОтветитьУдалить
  4. ...кланяюсь перед понимающим суть-человеком. :)

    ОтветитьУдалить
  5. Românii şi moldovenii sunt fraţi .Jos comuniştii şi ocupaţia rusească.Ruşii nu ştiu măcar limba română (moldovenească).
    Citiţi adevărata istorie despre Basarabia
    Basarabia (ucraineană Бесарабія, rusă Бессарабия, bulgară Бесарабия, turcă Besarabya, germană Bessarabien) este denumirea dată de Imperiul Rus în 1812 teritoriului voievodatului Moldovei dintre Prut și Nistru anexat prin Tratatul de la București din 1812, odată cu raiaua Hotinului și cu Basarabia istorică (în limba turcă Bugeac) cedate de Imperiul Otoman după semnarea tratatului de pace de la București din anul 1812 în urma încheierii războiului ruso-turc (1806-1812). Faptul că a fost cedat Rusiei și o parte din teritoriul voievodatului, în ciuda tratatului moldo-otoman care garanta integritatea Moldovei, se datorează dibăciei negociatorului francez Gaspard Louis de Langeron care servea interesele țarului[1].Cuprins [ascunde]



    Frontiera moldo-rusă din 1856/1857

    În urma războiului ruso-turc din 1806-1812, câștigat de Imperiul Țarist, rușii cereau „ambele țări românești” (Țara Românească și Moldova). Doar iminența atacului lui Napoleon a făcut ca pretențiile rusești să se reducă treptat, de la ambele țări române, la toată Moldova, apoi la teritoriul Moldovei dintre Nistru și Siret, pentru ca până la urmă pretențiile să se limiteze la ținuturile turcești dintre Nistru și Prut: ținutul Hotin și Bugeacul (Basarabia pe hărțile europene). Iscusința negociatorului francez Gaspard Louis Andrault, conte de Langeron (1763-1831), care servea interesele țarului, a permis însă și anexarea părții răsăritene a Moldovei care nu făcuse parte din vilayeturile (provinciile) otomane, prin extinderea frauduloasă a denumirii de Basarabia la toate ținuturile dintre Dunăre și Hotin, mulțumită complicității primului dragoman al Porții, care și-a trădat suveranul în schimbul unui latifundiu și al unui inel foarte prețios[5]. (Ulterior primul dragoman a fost executat pentru trădare din ordinul Porții.) Portal Moldova





    ОтветитьУдалить

Спасибо за ваше мнение!

Read more: http://vsegenialno.blogspot.com/2011/06/widget-twitter-dla-bloga.html#ixzz2HtOtaqww